2024 15. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2024 18:44
Dolunayda Açan Çiçek Merhabalar size Gençlik Serüvenini'nin son kitabının yorumu ile geldim. Öncelikle seriyi bitirdiğim için içimde farklı bir boşluk var. Her kitapta farklı duygular yaşadığım ve her karakterde kendimden birer parça bulduğum bir seri oldu. Ve son kitaba gelecek olursak kesinlikle bana göre serinin en güzel kitabıydı. Ayza ve Çiçeği okumak çok güzeldi ilk başlarda Çiçeğe karşı biraz önyargılıydım fakat okudukça onu daha çok sevdim. Çiçek yaraları olan ve hayatı sevmeyen bir nevi ruhsuz görünen bir karakterdi ve Ayza'nın ona hayatı sevdirme çabaları çok tatlıydı. Kitabın sonlarinda çiçeği farklı biri olarak görmek güzeldi. Ama o son sahne... Herkesin içinde sevgi vardır ve bazen sevgi fedakarlıklar gerektirir kitap bunu bize çok iyi bir şekilde gösterdi. Belkide Çiçek daha çok zamanı olsaydı gerçekten hayattan zevk almayı ve hayata bakış açısını değiştirebilirdi. Kitabı okurken birçok duygu yaşadım yeri geldi güldün yeri geldi ağladım ve bir şekilde kitaba bağlandım. Eğer seriyi okumadıysanız bile bu kitaba bir şans vermenizi öneririm. Bol bol kitap ve sevgi ile kalın
03:03 Dolunayda Açan ÇiçekN. G. Kabal · Martı Yayınları · 20215,1bin okunma