2024 80. kitabı
Son zamanlarda okudum Vi kitaplarını ortalama bulmuştum.Ama bu eski kitaplarının tadını hatırlattı bana ve sevdim. Konusu kısaca,Ireland ,arkadaşlarıyla çıktığı bir tatilde uygunsuz video içeriği paylaştığı sebebiyle haber spikerliği yaptığı kanaldan kovulur.Haksız yere kovulduğu için sarhoş bir anda en büyük patrona mail atar.Tabi ayık kafa ile okuyunca işe geri kalma ümidinin hiç kalmadığını anlar.Bir de üstüne büyük patron cevap verince ikilinin yaşadıklarını okuyoruz. Vi’nin kalemini gerçekten seviyorum.Romcom tarzında yazmakla birlikte muhakkak hikayeye dram da katıyor.Grant’ı da Ireland’ı da çok sevdim.Şaşırtıcı şekilde hiçbir karaktere kızmadım.Erkek karakterin yaşadıkları o kadar kalbimi kırdı ki onun her davranışını bir noktada haklı çıkarıyordu.Ben kitaplarda ilişki istemeyen erkek karakterleri sevmiyorum pek.Grant da öyleydi ama tamamen fiziksel bir ilişki içinde olsa da kadınlara davranış şekli çok hoştu ve hep dürüsttü.Karakterler birbirleriyle bir mesele olduğunda oturup konuştular,bu güzel bir detaydı.Çünkü gereksiz uzatmalar ve tripler olmadan sorunları halletmeleri çok olmuyor kitaplarda.Ama en sonda Grant’ın kızıyla olan hikayeyi anlatınca ben de çok duygulandım.Yaşadığı acı o tavrına göz yummama sebep oldu,o yüzden kızamadım.Birbirlerine karşı hep çekimleri vardı ama hemen birlikte olmadılar.Bu konuda Grant tavrı da güzeldi.Ireland’a saygı duydu ve aceleye getirmedi.Genel olarak güzel bir okuma oldu.Bu ara güzel kitaplar okuyorum darısı diğerlerinin başına inşallah
UygunsuzVi Keeland · Pukka Yayınları · 2024662 okunma