2024 89. kitabı
Ayyy bugun sahaneee bir kitap önerisi ile geldim karşiniza. Bu kitabi ne kadar ovsem hâlâ eksik kalacakmis gibi hissediyorum. O derece guzel kendileri Hatta güzelligi bir ödül ile de taclanmis. 2024 Atilla İlhan Roman ödülünu kazanmistir kendileri‍ Bana canim ablacanlarim @filizkarci1 @karabulut58_ muhakkak okumalisin diye soylediler ve dayanamayip hemen aldim. İyi ki almisim. Kitap 125 sayfa ince diye niteleyebileceğimiz ama duygularin aktarimi yönünden 500 sayfalik çoğu romani cebinden cikartir turden. Hele o sondaki mektup yok mu yüreğim cizz etti, gozumden bir kac damla yas düştü yalan yok Kitapta olaylar biraz safça diye tabir edilen 3 kardeşin Nizam, Çetin ve İlhan'in etrafinda geciyor. Anneleri terk ediyor onlari ve babalari ile yaşiyorlar. Tüpçü dukkaninin patlamasi sonucu oluşan olaylar ve kimsenin ölmediği bir cinayet soruşturmasi etrafinda gecenler anlatiliyor. Cok spoiler vermek istemiyorum o yüzden detaya giremiyorum. Normalde evlatlarini terk edip giden bir anneye nefret dolu oluruz ama o sondaki mektubu okuyunca kizamiyorsunuz Gülizar'a da... Ben yazarin diğer kitaplarini da okumak icin sabırsızlanıyorum siz de lutfen bunu okuyun.
Kimsenin Ölmediği Bir Cinayet ÖyküsüAli İpek · İletişim Yayınları · 2023279 okunma