2024 74. kitabı
İyi geceler arkadaşlar uzun zaman önce severek okuduğum ama bir türlü paylaşamadığım yazar @ozkanemrullah3570 beyin #ağustosböceği kitabıyla geldim. Bu yazarın okudugum ikinci kitabı iki kitabı da bence bilgiler güzel anlatımlarla dolu kitaplar dı. Ben kitabı okuyana kadar Ağustos böceklerinin gerçekten tembel olduklarını düşünüyordum ama yanılmışım . Kitap 11 bölümden oluşuyor ve tarihde ünlü kişilerin yaşamları, düşünceleri hakkında doyurucu bilgiler verilmiş ve bu bilgiler için bence epey araştırma yapmış yazarımız. Bence bu kitap bize hayatımız da yaptıklarımızın, dediklerimizin, gidiş yolumuzun ne kadar önemli olduğunu harika bir dille aktarılmış. Benim gibi böyle özenle hazırlanmış bilgi içeren bu kitabı okumasını tavsiye ederim. Bana bu harika kitabı tavsiye eden @okurblgn canıma çok teşekkür ederim. İnşallah bir çok güzel kitapları birlikte okuruz. @ozkanemrullah3570 @ikinciadamyayinevi @okurblgn #neokudum #kitaplayasamak #kitapokumakgüzeldir #kitaplarheryerde #heryerdeokuyanlar #kitaplaryolda #okuyankadınlar #benokudumsendeoku #instabook #instakitap #instakitapyorumu #bookstagram #vuslatınkitapkurtları #kisiselgelisim #kişiselgelişimkitapları #ozkanemrullah #ikinciadamyayınları
Ağustos BöceğiEmrullah Özkan · İkinci Adam Yayınları · 202332 okunma