Destek bekliyorum...
Selamünaleyküm arkadaşlar, maalesef bu uygulamayı amacı dışında kullanan isanları az çok hepimiz biliyoruz, ama öyle bir şey var ki akıl almaz, bu https://1000kitap.com/1Caner61 adlı kullanıcı kendini kadın olarak gösterip aslında, adam demek istemiyorum tabiri siz seçin, kadınlara yazıyor. Maalesef bende bunlardan biriyim. Amacını bilmiyorum ama kesinlikle iyi niyet değil. Bunları sizinle paylaşıyorum, çünkü bilmeniz gerekiyor, ben buna çoğumuzun yaptığı gibi susadabilirdim. Bana ilk yazdığı zamanlar şüphellendiğim için hesabını araştırmıştım ve yorum kısmında başka bir bayan
Brsn
, (özele gelebilir misiniz) yorumunu görmüştüm. Ben o bayan arkadaşa bu hesap aklında bilgi almak için yazdığımda (sizin aynı kişi olmadığınız ne malum,) diyip açıklama yapmamı beklemeden beni engelledi. Haklı olarak Bunları size anlatmamın asil nedeni sizi bu hesaba karşı uyarmak ve bilgi vermek Maalesef çağımızın en büyük sorunlarında biri, aman bana bulaşmasın , diyip susmak ve üstü örtmektir. Ben bu https://1000kitap.com/1Caner61 insanın bu iğrenç davranışları tekrarlayacağına eminim. Bir sürü insanı daha kandıracak. Ben haksızlığa susmuyorum, sizden de destek bekliyorum... Hz.Ali “Haksızlık önünde eğilmeyiniz , çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.”
··1 alıntı·
5 +1'leme
Bu yorum görüntülenemiyor
İnanmıyorum ya ne kadar kötü niyetli insanlar var... Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Rica ederim ☺️ susmak olmazı zaten, böyle insanlara karşı tepki göstermedikçe bu döngü bozulmaz.
Pardon bahsettiğiniz kişi benimde hangi iletinin yorum kısmına özel e gelir misiniz yazmışım acaba bunu da acıklarmısınız ve görsel atarmısınız Evet sizinle msjlaşmam aynen duruyor O kişinin beni rahatsız etmesinin arkasından sizin bana yazmanız kusura bakmayın ama çokta mantıklı gelmedi
Önceki 2 yanıtı göster
Brsn
sizin yazdığınızı söylemedim ki o şahıs size yazmıştı. Ben sizi oradan buldum. Ayrıca farkında mısınız bilmiyorum ama ben sizi rahatsız eden ve sizin bizim gibi daha nice bayan arkadaşı rahatsız eden bir sapığın hesabını kapattırdım. Sizin gibi susmadım.
iyi ki susmamışsınız.