···Okunma: 15 Kasım 2024 10:45 Bir düşününcenin hayatınızı değiştirebileceği gerçeği ile karşı karşıya kaldınız mi hiç?
Bu kitap size onu sunuyor. Düşünmek , her zaman yaptığımız ama bazen farkında bile olmadığımız eylem hayatımızı nasıl etkiler ki ? Etkiliyor hemde öyle çok etkiliyor ki insan afalliyor.
Bazen kötü şeylerin üst üste gelmesinin sebebi de düşünmek , iyi şeylerin olması da düşünmek. Bu kitabı okuduktan sonra daha da farkında olacaksınız bunun.
Henüz geçtiğimiz sene daha bu kitaptan haberim yokken deneyimledim bunu. Hastalıkla uğraşan bir sevdigim ile hemde. Doktorların zor olacağını söylediği dün gibi kulaklarımda. Ama inanç ve "iyi düşünelim iyi olsun" mottosu ile bunu kolay denecek şekilde atlattık.
İnsan yaşarken farkına varamiyor bazı şeylerin. Ama sonrasında farkına varmasını sağlayan şeyler çıkınca karşısına "evet ya ben bunu yaşadım " diyor.
Ben bunu yaşadım ve bu kitap ile farkına vardım. Sonra anladım ve uygulamaya başladım. Kitapta bahsettiği gibi inanç insana her şeyi verir. İyi, doğru düşünce inançtan gelir.
Rezonans Kanunu başucu kitabim olacak ve bundan sonra her kendimi boşlukta hissetigimden açıp hatırlayacağım düşüncenin ve inancın bize geçirebileceklerini. 10/10