İyi akşamlar arkadaşlar,bu akşam uzun zamandır rahatsızlığım nedeniyle severek okuyup paylaşamadığım kitapları paylaşmak istiyorum.
Bu kitap da yazar @benanbilek kaleminden #duvarlarşahit isimli kitabı.
Benim gibi öykü severlerin beğeneceği bir kitap okudum diyebilirim. Kitap da birbirinden güzel 15 öykü var. Her öykü de başka yaşamlar var.
Her zaman dediğim gibi dört duvar arasında ve kapalı kapılar ardında neler yaşandığını sadece yaşayanlar bilir sözünün ne kadar doğru olduğunu anlatan öykülerin olduğu bir kitap .
Kimi öyküde eziyet eden kocasına rağmen ayrılmayan bir kadını , kimi öykü de ailesi tarafından istenmeyen sevilmeyen bir çocuk ,kısacası kadınların yaşadıklarının anlatıldığı her öykü de etrafımızda olan bir komşumuz belki akrabamız var .
Bana bu güzel kitabı tavsiye eden Ela kuzuma çok teşekkür ederim, inşallah bir çok güzel kitapları birlikte okuruz.
@benanbilek
@banliyocomtr
@banliyokitap
Ela
#neokudum #kitap #tavsiyekitap #benokudumsendeoku #heryerdeokuyanlar #kitaplayasamak #kitaplaryolda #bookstagram #instabook #instakitap #instakitapyorumu #vuslatınkitapkurtları #okudumbitti #kitapönerileri #kitapincelemesi #kitapyorumu
Duvarlar ŞahitBenan Bilek · Banliyö Kitap · 202412 okunma