2024 232. kitabı
Okunma: 17 Kasım 2024 17:31
Sonunda Butcher bebeğime kavuştum artık genel yazmam lazım zira 9.cu kitap ve çok grift halde konular ne anlatsam boş :D Sadece geçen kitapta sonunda kirli savcı konusunu şahane çözdüler. Bu kitapta geçen kitaptan bildiğimiz belirsiz sebeple Butcher 'ı öldürmek için suikastçiler geliyordu . Adam her geleni çerez gibi öldürüyor ama artık 8 tane falan olunca gelen Başkan delirdi kimler ne için yapıyor bunu çözün dedi . Isa son gelen tetikçi hatunumuz Butcher'ı indiremeden hatunu yakaladı bizim manyak ve nasıl mutlu anlatamam :D Kızı odasına götürüp bağladı falan çokta beğendi o yüzden öldürmüyor . Kız ayrı rahatsız oda adama bayıldı tam ruh ikizi deliler :D aradan üç gün geçti kız bunu öldüremeyeceğinin farkına vardı yattılar vs hatun bunların tarafına geçti. Tabi bu sefer görevi verenler tam güçle saldıracak manyak aksiyon dolu geçti kitabın yarısından sonrası . Tüm mc adamlarını atışma şakalaşma hallerinin tatlılığını anlatmam çok komik anlar oluyor :D Bu arada herkes yerleşkede yaşadığı için çocuklar var ve onları Butcher ve Toxic eğitiyor inanılmaz komik bakın :D Zavallı karizma başkanımız bu manyaklarla uğraşırken kafayı yememek için uğraşıyor . Butcher'ın vurulup hastaneye gidemediklerinden bunlara yardım eden eski bir askeri doktora gittikleri sahne vardı . Yemin ederim kahkahalarla güldüm yazar şahane durum komedisi yazıyor :)) Bundan sonra 1 nisan 2025 tarihinde Toxic bebişimin kitabı çıkacak bekle dur şimdi oda yani Butcher'dan farklı varyasyonda lokoko :D Yazar sanırım yeni bir mc serisine başlayacak ilerde onun alt yapısı var zira son iki kitaptır . Zaten bu seriden yazılacak bir Toxic kaldı birde başkan Lockout kaldı .
ButcherCathleen Cole · Independently published · 02 okunma