·288 syf.····Okunma: 24 Eylül 2024 22:56 Clemantine Ryder yani Emmy bagarili bir rodeocu.
Emmy geçirdiği bir kaza sonucu ata binmeye korkuyor, bindiği veya binmeyi düşündüğü zaman panik atak geçiriyor. Bu yüzden her şeyi bırakıp babası ve abilerinin yaşadığı , doğduğu kasabaya dönüyor...
Luke Brooks, küçüklüğünden beri Ryder ailesiyle büyümüş, Emmy'nin abileriyle kardeş gibiyken Emmy'le aralarında hep bir düşmanlık olan adam.Emmy kasabaya geldiği ilk akşam Meadowlark'in bilenen en meşhur barına gidiyor ve barın Brooks'a ait olduğunu öğreniyor. Brooks Emmy'i gördüğü ilk an ondan etkileniyor ama en yakın arkadaşının kız kardeşi olduğu için ondan uzak durması gerektiğini biliyor... Tabi işler Brooks'un istediği gibi olmuyor. Her gün Emmy'e daha fazla çekilmeye başlıyor...
Küçük kasaba, abimin arkadası ve kovboy konuları olunca okumaya doyamadığım bir kitap oldu.
Karakterleri çok sevdim. Erkek karakterin değilde kadın karakterin rodeocu olması ayrı güzeldi bence bu kitaba ayrı bir hava katmış.
Emmy’in travmalarının sonunda Luke’un onun yanında olması güzel bir ayrıntıydı.
Kitapta tek hoşuma gitmeyen şey her şey o kadar hızlı aktı ki bence bir tık daha detaylı olabilirmiş.
Ben serinin üçüncü kitabını bekliyorum çünkü Emmy’in abisi ve en yakın arkadaşını anlatıyor kitap ve Gus’un küçük bir kızı var.
+18 cinsellik içerin bir kitap.