·416 syf.····Okunma: 19 Kasım 2024 08:58 Mia Sheridan kalemimi en sevdiğim yazarlardandır.Ama maalesef bu kitabı sevemedim.
Kısaca konusundan bahsederek ;Grace bir hukuk konferansı için Vegas’a geliyor.Otelde yolu bir porno oyuncu Carson ile kesişiyor.Haftasonunu birlikte geçiyorlar.Birbir hayatlarında nasıl etki bıraktıklarını bilmeden ve birbirlerini unutmadan geçen yılların ardından 5 yıl sonra tekrar karşılaşıyorlar.
Spoiler!!!
Kitabın ilk bölümü zaten konusunda da bahsettiğim gibi Vegas’ta geçirdikleri haftasonunu anlatıyor.Resmen iki ergen gibiydiler.Aralarında tartışmalar,hakaretler olurken birden öpüşüyorlar falan.Sonra kendilerini aynı odada buldular yani.O bölümlerin çoğunu geçtim zaten.Yazar normalde bu kadar smut yazmazdı yani ne oldu anlamadım.Ayrı kaldıkları süreç bir tık okunabilirdi benim için.Carson hayatına verdiği yön hoşuma gitti de sadece seks yaptıkları bir haftasonu için Grace’e çok fazla bağlandı bence.Sonra 5 yıl geçince karşılaşıyorlar yine Vegas’ta.Grace o esnada nişanlı (o ilişkisinden de bir şey anlamadım ya neyse)Carsen’ı görür görmez üstüne atlıyor resmen.Carsen da nişanlı olduğunu öğrenince ayrıl ondan diyor.Ay bi durun yani bu kadar mı kolay?Kız resmen nişanlısın aldattı.Bir de bunun vicdan azabını çekti güya!Sonra duygusal olarak bir şey yazayım demiş yazar insan ticareti yapan bir çeteyi yakalattı onlara.O bölümler de geçmedi bana .
Ben sevmedim ve yazarı sevdiğim için de hayal kırıklığına uğradım.