Selam.Bugün sizlere @juno_kitap ‘dan çıkan Vancouver Fırtınası Serisinin ilk kitabı ile geldim.Spor romantizm sever misini?Ben çok severim ve bu serimizde bu türde.Şahane bir kitaptı.Büyük bir keyifle,zevk alarak okudum kitabı.Yazarın kalemine bayıldım.Karakterler şahaneydi.Jamie ve Pippa’nın birbirlerinin kusurlu yönleri diye düşündükleri yaralarını iyileştirip,güçlendirmelerini okumak şahaneydi.Jamie’ye bayıldım.Çok ama çok güzel sevdi.Ve tabii ki Pippa da onu tüm temiz kalbiyle sevdi.Keyifle okuduğum bu kitabı türü severlere kesinlikle tavsiye ediyorum ve uyarımı da yapıp konuya geçiyorum.
#konusu
Jamie;Vancouver Storm hokey takımının başarılı kalecisidir.Onun için hayatında iki önemli şey vardır;annesi ve hokey.Annesinin rahatsızlığı nedeniyle ondan uzak bir yerde olma fikri onun için imkansızdır.En son 19 yaşında iken bir kızla sevgili olmuş yaşadıkları bir olay yüzünden ayrılmışlar ve o günden sonra da Jamie hayatında bir ilişkiye yer vermesinin,annesinin sağlık problemi yüzünden imkansız olduğuna karar vermiş ve hayatını düzenli bir ilişkiye kapatmıştır.Taki lisede yıllarca gizliden gizleye aşık olduğu kızı bir gün kapısında görene kadar.
Pippa;kendini bildi bileli müziğe aşıktır.Şarkı söyleyip gitar çalmaktadır.Ve yine kendini bildiğinden beri aynı adamla sevgilidir.O da tıpkı Pippa gibi bir müzisyendir ama tam bir egoistir.Yıllarca belli etmeden Pippa’yı manipüle etmiş ve onu müzik konusunda yetersiz olduğuna ikna etmiştir.Pippa ise bunu terk edilene kadar fark etmemiştir.Eski sevgilisi tarafından berbat bir şekilde terk edilen Pippa,onun yüzünde yetersiz olduğunu düşündüğü müzikten de uzak durma kararı almıştır.
Pippa’nın hayatını sürdürebilmek için bir işe ihtiyacı vardır.Ve o bu işi yakışıklı hokeyci ve lise de hayran olduğu Jamie’nin yanında asistan olarak bulur.Jamie hayatını kolaylaştırmak için kişisel bir asistana ihtiyaç duyar ve takım tarafından tutulan kişi de Pippa’dan başkası değildir.Yıllarca lisede uzaktan aşık olduğu kızı karşısında gören Jamie için hayat değişecektir.Ayrıca sevgilisi tarafından kandırılan Pippa’nın öz güvenini geri alması içinde kolları sıvayacaktır.