·384 syf.····Okunma: 20 Kasım 2024 10:42 " Biz bu savaşı böyle kazandık. Çok fazla kaybederek, korkunç acılar çekerek, büyük fedekarlıklar sergileyerek. Karanlık sokaklarda, bir başımıza, yıldızlara bakarak ama sadece karanlığı görerek"
#Kitapyorumu#
Lilah'ya kırgın olan Harrison ve Drew onu dinlediktenten sonra onu anlamışlardır ve beraber kahini bulup gerçeği öğrenme peşine düşmüşlerdir.
Kahin'e göre Ardel' deki savaş bir başlangıçtır ve bunun arkasında doğaüstü güçler vardır ve durdurulmazsa sadece Ardel değil, tüm krallıklar kana bulunacaktır. Bu yıkımı engelleyecek kişi ise Lilahtır çünkü herkesten sakladığı bir kimliği daha vardır.
Lilah, Harrison ve Drew; yaklaşan büyük felaketi engellemek için efsanelerin, dünyanın en tehlikeli katilleri olarak bilinen kan güllerinin peşine düşerler.
Bu kitabı gerçekten çok sevdim. Son kitap olması üzücü, biraz daha okumak isterdim. Bu yolculuk sırasında yaşananlar çok eğlenceliydi. Drew, Lilah ve Harrisonun arkadaşlıklarını çok sevdim, her şeye rağmen birbirlerine destek olmaları gerçekten güzeldi.
Lilah ve Serasker yani gerçek kimlikleriyle Serrasker ve Prenses gerçekten güzel ikiliydi. Adras'ın sevdiği kız için yaptıkları çok değerliydi bence.