·448 syf.····Okunma: 20 Kasım 2024 22:04 Eflal, gecenin bir vakti yolunu kaybetmiş kendini 13 numaralı kapının önünde bulmuştur. Ve o günden sonra hayatı geri dönülemez bir şekilde değişmiştir. Yıllarca bir aile, sıcak bir yuva, bir vatan arayışındayken kan bağı olmasa bile can bağı ile bağlandığı bir aileye, bir yandan ise yıllardır onu bekleyen dedesine kavuşmuştur.
Akdoğanlar ile birçok kez zorluktan geçmiş, pek çok olay atlatmış ve Karan ile aşkın en güzelini yaşamıştır. Her şey yoluna girdi derken tekrar tekrar düşmüşler ancak beraber kalkmışlardır. Geçmişin prangalarından kurtulma, güzel günlere kavuşma zamanı artık gelmiştir. Ancak isteme gününde yaşanan olaylar onların bir kez daha sınanacaklarının habercisi olacaktır.
Bu seriye veda etmek için asla hazır değildim.Baştan sona kadar ana ve yan karakterlerini sevdiğim, yaşanılan olaylarda onlarla beraber üzülüp, ağladığım, zaman zaman kahkahalar attığım bir seriydi.Eflal acılarını içince yaşayan dışardan bakıldığında ise eğlenceli ve güçlü bir kadındı.Karan ise ilk andan itibaren Eflal'in kayıp yapboz parçasıydı. Ve ikisi bir araya gelince tamamlandılar.Özelliklede Karan'ın her şeyi düşünüp kendinden önce Eflal'i koyması kalbimi eritti.Alptekin ve Batuhan evin yaramaz çocukları yine formlarındalardı ve o ikisini aşık görmek çok eğlenceliydi.Akif insan irisi ama evin en değerli üyesi sonunda muradına erdi.Ve Ömer üzümlü kekim artık mutlu. Aralarından belkide en mutlu olmayı hak eden kişi Ömer'di. Hepsini mutlu ve bir arada görmek beni de çok mutlu etti. Yine üzüldük ama bu seferki sondu. Baran Ağa ise kalp kırıklığım olarak kaldı.Tabi bir de ufak bir Çekirdek meselemiz vardı ki o kısımlarda çok eğlendim.Yine keyifle okuduğum bir kitap oldu. Sizlerde aile sıcaklığı, aşk ve dostluk dolu bir kitap arıyorsanız bu seri ile mutlaka tanışmalısınız.