·168 syf.····Okunma: 22 Kasım 2024 11:19 #kayıpkalp
@ahmetyilmazco
Selam
Sizlere yeni bitirmiş olduğum bir kitap ile geldim. Okurken zamanı unuttum diyebilirim. Sayfa sayısı az lakin okurken 1000 sayfalık eser okuyormuş gibi size zamanı unutturuyor. Kitabın devamını merakla bekliyorum..
Her zaman hayatımızda enerji dolu, yeri geldiğinde bizim için en doğrusu olduğuna inanarak kararlar veren arkadaşlarımız /arkadaşımız olmuştur..
Bu kitapta o görevi üstlenen Defne kitaba ayrı bir hava katmış.. Okurken terzi kendi söküğünü dikemiyor demeden duramadım
Ve asıl karakterimiz Azra.. Defne'nin aksine içine kapanık, etrafına sınırlar ören birisi.. Birazcık kendimi görmüş olabilirim.. Kabuğundan dışarı çıkmayı sevmeyen Azra bir anda kendini işi gereği Paris'te bulur.. Başta gitmek istemez ama karşısına çıkan bir valiz onu Paris'e gitmesi için sürükler.. Ve asıl olaylar burada başlar...
Azra, Paris'te neler yaşadı?
Bulduğu çantayı sahibine ulaştırabildi mi?
Kendisine verilen işleri sizce başarabilmiş midir?
Sorular çoğaltılır bu soruların cevapları kitapta mevcut.. Sizlere küçük bir de sır vereyim film olacak türde bir konusu var.. Belki çok yakında ekranlarda görebiliriz
@ahmetyilmazco kaleminiz daim olsun.. Hikayenin sonunu merakla bekliyorum
Ben keyif alarak okudum.. Sizlere de tavsiye ederim..
@book._blogerr #bookblogerileokuyoruz
@destekyayinlari
#kayseridebirokur #türkyazar #belsin #kayserikitaptopluluğu #sayfakokusu #dizifilmkitapönerisii