·237 syf.····Okunma: 22 Kasım 2024 12:00 Masters Unleashed bdsm serisinin ikinci kitabı yazarı severim dili anlatımı güzeldir . Serinin ilk kitabını çok beğenmiştim buda iyiydi ama bir tık kadın canımı sıktı puan düştü o yüzden .
Everly güzel neşe dolu kuaförümüz ama gerzekçe bazı şeyler yaşadığı için saçma şekilde zengin düşmanı . Yani arkadaş bu derece saçmalaması bir noktadan sonra aşırı canımı sıktı cidden . Hatun bdsm seviyor ama hafif sıkıntılı uyumsuz edepsiz sub tipi o yüzden Dom 'larla sıkıntı yaşıyor .
Ambrose ilk kitaptan tanıdığımız erkek kahramanın arkadaşı ilk kitap çiftinin evlilik töreni için hatunun kuaföre geliyor . Bu şekilde tanışıyorlar ve adam Dom ama ciddi çok baskın sertlerden değil oda kendine sub istiyor . Neyse bunlar takılmaya başlıyor fakat adam gayet zengin bir tip kadının abarık saçmalamaları yüzünden saklıyor durumunu . Yani en azından baştan iş boka sarmasın bir deneyelim diye düşünüyor .
Ve cidden gayette anlaşıyorlar adam gerçekten şahane davranıyor kadına bakın .
Sonunda tabi adamın mal varlığını öğrendi sıkıntı çıkardı sonra köpek gibi kabullendi salak kadın nereden bulacak zaten böyle adamı :D