Katil mi bulmak istiyorsun?
2024 37. kitabı
Okunma: 24 Kasım 2024 00:11
Herkese merhaba: Kitap ilk başlarda normal seyirde ilerliyor aşırı sıkmıyor ama bağlamıyorda 160. Sayfadan sonra adeta içine çekiyor. Tabii o süre zarfında katili bulmaya çalışıyorsunuz. Katil aklımda ilk başta bir kişiydi, son kısımlara doğru 2 kişiden şüphelendim. Şüphelendiğim kişi doğru çıktı ama mantığını asla bulamıyordum. NEDEN yapsın ki diye düşünceler vardı. Farklı bir bakış açısı olmuş eğer polisiye seviyorsanız okuyabilirsiniz fakat şunu demem lazım. Kip eklerinde sorun vardı özellikle ilk başlarda sonrasında biraz daha düzeltilmiş. Bu yanlış kip eki kafa karıştırıyor. Onu dışında eş cinsellik okumayı sevmem ben. Bir detay var mıydı aşırı derecede hayır. Ama ben hiç okumayı sevmem derseniz bilemem. Ben sevmediğim halde okudum. Bir yeri atlarsam diyee. Siz o kısımları atlayabilirsiniz. Birde en sevdiğim şey kitaplarda. Olayları bir haber spikeri kadından, bir dedektif adamdan, arada bir yerde katilin ağzından okuyorsunuz harika bir şey yani Okuyacaklara şimdiden iyi okumalar. Sağlıkla kalın.
Ne Yaptığını BiliyorumAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20226,9bin okunma