·360 syf.·
2024 95. kitabı
Yazara verdiğim üç kitabın parasına da geri istiyorum! Bu kitapta yazar farklı bir yazım tarzı denemiş, ama hiç iyi olmamış , aksine çok duygusuz, karışık duvar , sokak lambaları gibi betimlemelerle doldurmuş ve en saçması baş karakter julia’yı kendi gözünden değil 3. Kişinin gözünden yazdırmış , karakter zaten sıkıcı biri birde böyle yazışı iyice kitaptan soğutuyor , kitabın içine asla giremedim bir süre sonrada artık ne çıkarsa çıksa umurumda olmadı , kitap 200 sayfa’ya kadar hiçbir şey olmuyor ardından gelen ters köşeler , önceki ters köşeler evet güzeldi ama asıl kaybolma neden ki ters köşe çok saçmaydı bence o yüzden bu yazara verdiğim son şanstı artık benden uzak dursun, kitabın genel anlatımıda hep bilinçaltı düşünceleri okuduk.
Bir Kayıp DahaGillian McAllister · Olimpos Yayınları · 2024130 okunma
1.234 Gösterim
Bu yorum görüntülenemiyor
Çok gel gitlerdeyim yanlış yer yanlış zamanı beğenmedim o gece kitabını henüz okumadım ve bu yorumdan sonra kitabı sepetten çıkarmaya gidiyorum :))
Bence tamamen zaman kaybı bu yazar benim için bitmiştir:))
Bu yorum görüntülenemiyor
Biri şu kadına gerilim kitaplarında edebi betimlemelere gerek olmadığını öğretsin
Bence biri bu kadına kitap yazmayı bırakmasını söylemeli 🙄
Keşke pdf okusaydın
Keşke , yurtdışına seviliyordu yani denk geldiklerim dedim belki kalemi gelişmiştir ama yok 🙄