Yine de Sevdik Kitap Yorumu:
2024 146. kitabı
Okunma: 26 Kasım 2024 00:09
Miraç Çağrı’nın kaleminden okuduğum ikinci kitaptı. Yazarın okuduğum ilk kitabı Sen On Yedi Yaşımsın kitabıydı. Açıkçası yazarımızın yazım dili bana pek hitap etmedi. Sebebine gelecek olursam, yazar kendi yaşadığı hayat deneyimlerinden, aşklarından, acılarından bahsetmeyi tercih ediyor kitaplarında fakat ben bir otobiyografik roman okuyormuşum gibi hissettim, okura verilen tavsiyeler vesaire hep aynıydı. Kitabın orta kısımlarında bulunan Cemre karakteriyle ilgili olan asıl hikaye kitapta daha uzun ve daha detaylı anlatılsaydı kitabı çok daha fazla sevebilirdim. Yazarımızın alıntıları çok güzel, özlü sözleri çok güzel ama kitapta yazarımız kendisiyle çelişiyor, cümleleri tekrara düşüyor. Bu kötü bir durum mu, değil çünkü yazar da yazarken anlıyor aşkın nasıl bir şey olduğunu. Ama söylediğim gibi, bir hayat tavsiyesi almak istesem bu kadar buhranlı bir yazıyla almak ister miydim emin değilim. Aranızda hayat tavsiyesi almak isteyen, aşk acısı çeken, aşkı nasıl yöneteceğini öğrenmek isteyen varsa kitaba bir şans verebilir ama benim gibi kitapta bir olay örgüsü okumak istiyorsanız bu kitabı pek beğenmeyebilirsiniz. Kitaptaki sevdiğim sözleri hesabımda alıntı şeklinde paylaştım. Kitabı okumayı düşünmüyorum ama merak ettim diyorsanız hesabımdaki o alıntılara bakıp kitabı okumadan okumuş olabilirsiniz :D.
Yine de SevdikMiraç Çağrı Aktaş · Olimpos Yayınları · 20184,498 okunma