2024 104. kitabı
"Sana veremeyeceğim çok şey var," diyerek devam etti. "Pahalı Barbie tipi arabalar ya da Vera denen o kadından üç bin dolarlık bir elbise gibi." Dudaklarım küçük bir gülümsemeyle kıvrıldı. "Ama senin için ateşten geçerim. Senin için yanan bir binaya koşarım." Uzanıp boynumu avuçladı, başparmağı tenimi okşuyordu. "Senin için ölürüm, CeCe." | Okurken çoğunlukla kendimi Barbie evreninde hissettiğim, eğlendiğim ve hararetlendiğim keyifli bir kitap oldu dkdkdd Kısacık yormayan bir romantiktir komedi. Böyle bir beklentiyle okunursa bence keyif alacağınızı düşünüyorum benim gibi. Ağır bir kitabın arasında okumuştum ve çok eğlendim. Kitapta yaşadığı binada yangın çıkıyor ama kızımız Cece yine yanlış alarm olduğunu düşünüp ciddiye almıyor. Ta ki ciddi bir mesele olduğunu anlayana kadar. Sonra evine itfaiyeci Gabriel girip kızı kurtarmaya çalışıyor. Ne kadar kızımız zorluk çıkarıp adamın caninean bezdirse de dkdkdk Sonraki karşılaşmalarında tek gecelik bir geceden sonra adam peşimizi bırakmıyor diyelim. Tam çıtır çerez rs kurtarıcı bir kitaptı çok sevdim. 4/5
Aşkın İlk KıvılcımıK.C. Lynn · Pukka Yayınları · 2024490 okunma