2024 150. kitabı
SPOİLER ALARMI ~ OLIVIA DADE Künye; Romantik kurgu Hoolywood yıldızı Marcus Hayran kurguları yazarı ve jeolog April Hayran-oyuncu iliskisi Travmalar, kişisel sorunlar Romantizm, aşk, iyileşme 18+ yaş yetişkin içerik 393 sayfa Selam… Yabancı Yayınları nın son çıkanlarından olan #spoileralarmı ile geldim. Hayran kurgularını seviyorsanız ve bir filmi-diziyi izlerken “şöyle olmasaydı, böyle olsaydı, ben olsam burayı şöyle yazardım,” diyorsanız işte bu kitap tam size göre.Baştan söyleyeyim romantizm ve aşkın hudutları yetişkinler için uygun Marcus kırk yaşına gelmiş, dikleksi hastası bir aktördür.Özellikle sinema sektörü ve hayran kitlesinden hastalığını saklamaktadır.Çünkü bunu bir kusur olarak görür.Yaptığı diziden de ölesiye nefret eder ama iş iştir ve dünya çapında ünlüdür.Girdiği roller harici insanlarla konuşmaktan hoşlanmaz ama yazmak onun için tutkudur.Oynadığı dizideki bazı sahneleri değiştirip kimliğini gizleyerek bir platformda yayınlar ve bunu kimseye söylemez.Çünkü gizlilik sözleşmesi uyarınca diziye dair bilgiler vermesi yasaktır.Diğer ana karakterimiz April ise başarılı bir jeolog olmasının yanı sıra hayranı olduğu diziye dair aynı karakterlerden olusan farklı hayran kurguları yazar ve çok popülerdir.Daha önce hiç yapmadığı bir şey yapar ve kendi fotoğrafını yayınlar.Cünkü hayranları onu merak ediyordur.Kilolarından dolayı yine alay edilip hakarete ugrayan April hiç ummadığı birinden,dizinin başrol oyuncusu Marcus’tan yemek daveti alır.Sırf kendisine acıdığı için teklif ettiğini düşünür fakat gerçekler başkadır.Bu yemek ikisinin de geçmişleri ve sırlarıyla yüzleşmelerinin kapısını aralayacaktır.Bir de büyük bir aşkın… İkilinin yaşadıkları travmalar güzel yansıtılmıştı.Böylesi iki farklı karakterin bulunduğu bir aşk hikayesini okumamıştım.Uyumlari harikaydı.Empati yapıyorsunuz kurgu boyunca.Arada cosplay ve hayran kurguları bölümleri konudan kopmama sebep olsa da hikayeyi tam anlamıyla yaşamak için gerekliydi.Kendilerini buluş hikayeleri ve diyaloglardaki mizah çok güzeldi.Konusunu ve bu tür tutkulu aşk hikayeleri okumayı seviyorsanız listenize ekleyin derim #oliviadade #yabancıyayınları
Spoiler AlarmıOlivia Dade · Yabancı Yayınları · 202478 okunma