·336 syf.····Okunma: 28 Kasım 2024 05:58 Kapağından erotik duruyor ve belki de Goodreads'te tesadüfen o yorumu görmesem asla okuyamayacağım bir kitap olacaktı. Üstelik ilk bölümünden sadakatsiz bir kadının hikâyesi sanıyorsunuz. Ama sıfır önyargılıyla başladım. Öyle yapmasam da zaten sonraki bölümlerde ortadaki aşkı görmemek mümkün değil. Bir de şunu farkettim ki yazar irelledikçe okucuya satır aralarında ipucular vermiş. Maalesef şimdilerde bu tür kitaplarda bunu göremiyorum. Hiç ipucu vermeden çat diye ters köşe yapmak yerine adım adım sonuca ulaşmak için detaylar verilmesi daha çok hoşuma gitti. Tahminimden emin de olsam yazarın son ana dek heyecanı korumasına bayıldımm. Basit ve akıcı bir dili var. Baştan sona tahminim üzerinden değerlendirdiğim için sevmediğim hiçbir şeyi olmadı. Layana, Brant ama en çok Lee'yi sevdim ve hepsi için üzüldüm. Sonu kırıcıydı ama başka türlüsü de imkânsızdı. Aşk için fedakarlıklar deyince bu kitap ve Layana ilk sıraya geçer benim için. Kapağından da malum olduğu üzere yetişkinler için ve fazlasıyla smut içerir.