·224 syf.····Okunma: 28 Kasım 2024 12:45 Bir kitabım daha olsun der gibi yazılmış sanki bu kitap.. İnstagram da post olarak paylaşılan gönderilerin derlendiği bir kitap. Fatma hanıma saygım sonsuz öncelikle.. Kitabı anlatacak olursam içinde altını çizdiğim çok severek okuduğum bana bir sürü şey katan bir çok konu, cümle var. Bir çok yerde de Fatma hanımın düşünceleri sayesinde aydınlandım teşekkürler kendisine ama gel gelelim bu kitabı tavsiye eder miyim hayır maalesef ki etmem. Çünkü içinde ne kadar beğendiğim yerlerde olsa çok ama çok önemli gördüğüm islami konulardan biri olan tesettür konusunda sıkıntılı yazıları var. Fatma hanım tüm iyi niyeti ile tesettürü sevdirmeye çalışırken aslında biraz indirgemiş tesettürü. Onun yazılarına göre biz bol paça hatları belli etmeyen pantolon da giysek tesettür sayılıyormuş pantolon sütü tunik yapsak da.. Ve bunlar tamamsa zaten kadın tüm ortamlara girebilirmiş.. Tesettür zaten bziim toplulumuz için çok sıkıntılı bir konu bir çok insan bir yerlerden Bi onay alıp daha okur olmaz giyinmeye çalışıyorken bir çok kitleye hitap eden birinin söylememesi gereken sözler. Başka bir konuda da bir cümlesi hoşuma gitmedi ama oraya girmeyeceğim. Rabbim yolunu aydınlatsın ve doğrudan ayırmasın inşallah Fatma hanım'ı.