2024 21. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2024 00:51
Medusanın Ölü Kumları Kitap İncelemesi Maral Atmaca’nın Medusa’nın Ölü Kumları adlı kitabı, fantastik unsurlarla aşkı harmanlayarak okurlarına büyüleyici bir deneyim sunuyor. Yazarın bu türde bu kadar başarılı olabileceğini tahmin etmemiştim, ancak beni tamamen şaşırttı. Uzun zamandır kitap okuma isteğimi kaybetmişken, bu eser sayesinde eski okuma hızımı ve heyecanımı geri kazandım. Akıcı dili, eğlenceli yapısı ve merak uyandıran kurgusuyla okuyucuyu içine çeken bir hikâye sunuyor. Özellikle baş karakterin güçlü ve bağımsız bir figür olarak kurgulanması, esere derinlik ve özgünlük katmış. Ayrıca eserde yer verilen yan karakterlere asla yan karakter gözüyle bakmıyorsunuz sanki onlar da baş karakter gibiler asla ve asla çok geri planda kalmamışlar bazen bu durum çok can sıkıcı olabiliyor. Hele ki okuyucuların çoğu yan karakterleri kendine daha yakın bulurken... Ama bu eserde bu durumdan endişe duymayın. Okurken kendimi bu fantastik evrenin bir parçası gibi hissettim, sanki olaylar benim gözümün önünde gerçekleşiyordu. Maral Atmaca, okuyucuyu hem büyüleyen hem de kendine bağlayan bir anlatım tarzına sahip. Bu kitabı fantastik türde bir şeyler arayan herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
Alıntı
Medusa'nın Ölü Kumları 1Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 02,013 okunma