anlatımında komik olmaya çalışmanın ama olamamanın getirdiği bi bayatlık vardı ve aşırı dağınık hissettirdi. derinlemesine bi anlatım zaten istemiyordum ama bu kadar yüzeyselini de beklemiyordum. beynimi dışarda bırakıp eğleniyim dedim, sürekli vurguladığı adamların devasa kaslarından ve kadınlığının salya akıtmasından baygınlık geçirdim.
kadın çok çocuksu davrandı, mesela adamlar onu iblis sanıyolar ve kız da saklayacak hiçbir şeyi olmamasına rağmen sırf adamlardan birini kızdırmak için uzuuuun süre sadece "iblis değilim" diyor. aşk meleği olduğunu, adalarına nasıl düştüğünü söylemiyor. bu yüzden biz de uzuuun süre adamların kadına temkinli yaklaşmalarını, kötü davranmalarını (gece boyu ağaca bağlamak gibi) okuyoruz
üç adamdan hiçbirini tam olarak sevemedim, hepsi şirinler gibi tek tip yazılmıştı: birinci adam öfkeli şirin, ikinci adam yardımsever şirin, üçüncü adam flörtöz şirin. adamların yalnız biriyle değil, üçüyle de kadın arasındaki çekimi hissedemedim?? bari biriyle shipleyebilseydim dksld.
'huu ters harem' diye pazarlanıyorsa ama içinde smut yoksa ve çekimi de hissedemiyorsam ters harem okumanın mantığı ne oluyo tam olarak..
renkler zevkler, ben sevmedim başkası sever(güvensel olarak şüpheli)