Yıldızlar Saçıldığında
2024 48. kitabı
Okunma: 22 Kasım 2024 20:38
Merhaba değerli 1000 Kitap okuyucuları:) Çok çok etkileyici bir kitap tanıtmaya geldim. Ondan önce şunu itiraf edeyim; uzun bir süredir bilgisayarımı kullanmadığımdan resmen yazmayı unutmuşum yaa. Yeni yeni tekrardan alışıyorum gibi. Yazım yanlışları yapabilirim, bilginize:) Kitabımız yazarının( Omar MohamedOmar Mohamed ) hayatını ele alınmakta. Son söz kısmını bu yüzden çok dikkatli bir şekilde okudum. Çok güzeldi her şey. Diyecek bir kelime bulamıyorum da diyebilirim:) Gerçekten şu anda ne yazacağımı bilemedim. Her neyse, vaktinizi almak istemem. Babası Somali Savaş'ında ölmüş, annesi ise yine aynı savaşta kaybolmuş iki kardeş anlatılmakta. Küçük kardeş özel bir birey ve abisi onun her ihtiyacını karşılamaya çalışarak adeta hem anne hem de baba görevini üstleniyor. Yorucu, aç, susuz ve zor bir hayat sürseler de umut duygularını asla yitirmiyorlar. Bu yüzden çok etkileyici ve duygusal bulduğum bir kitap oldu. Asla annelerini unutmayıp, onu bulacaklarını düşünüyorlar. Bana göre çok düşündürücü bir kitap. Benim çıkardığım sonuç da şöyle; şartlar ne kadar zor olursa olsun istediğimiz şeyin, hedefimizin peşinden istikrarlı ve disiplinli bir şekilde gitmeliyiz. Bıkmadan, usanmadan hedefimize doğru koşmalı, asla vazgeçmemeliyiz. Herkesin okumasını rica ettiğim, çok değerli, çok kaliteli, çok etkileyici ve çok sürükleyici bulduğum bir kitap. Mutlaka bir bakın derim. Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Yıldızlar SaçıldığındaOmar Mohamed · Genç Timaş · 2021922 okunma