Bir Genç olarak yaşıtlarıma (Büyükler içinde geçerli) tavsiye yada uyarımdır alıp almamak sizde bitiyor. Lütfen kadın olsun, erkek olsun evleneceğiniz kişilere yada konuştuğunuz kişilere dikkat edin. Kadından Erkeğe ,Erkekten Kadına arkadaş olmuyor (olmaz) Çevremde bazı durumlara şahit oluyorum ki onlar yerine ben rahatsız oluyorum. Demek istediğim basit bir durum değil. İnsanların içini bilemeyiz ama karşınızdaki kişiyi iyi tanıyın dualarınızda hayırlı temiz kişi isteyin. İnsanlar menfeat için neler yapıyor lütfen dikkat edin edelim. Allahım karşılaştıklarımızı ve bizi temiz, namuslu, hayalı, en önemlisi takvalı eylesin. Amin......
··1 alıntı·
2 artı 1'leme
2.136 görüntüleme
Mutlu ŞAHİN okurunun profil resmi
Hocam o kadar haklısınız ki… İmzamı atarım altına. İki taraf için de sonuçları üzücü olabiliyor. Ve gerçekten İslamın emirlerini tavsiyelerini, helal ve haram çizgisinin ne kadar yerinde olduğunu(aksi düşünülemez)bir kez daha anlıyorsunuz.
Ufuk Çizgisi okurunun profil resmi
İslamda bulunan inci çizgilerini önemsiz saymamızdan. Allah hidayet versin bizlere. 🤲🏻🌿
1 sonraki yanıtı göster
Zeynep okurunun profil resmi
Erkek ve kızdan arkadaş olur ama ikisi de haddini bilecekse olur. Ayrıca amin.
Ufuk Çizgisi okurunun profil resmi
Sizin için demiyorum genel konuşacağım. Bu sadece en az bir taraf için kandırmaca olduğunu unutmayın erkek yada kızdan biri belli bir süre sonra haddi kesin aşıyorlar ya farkediyorsun yada farketmiyorsun tek mesele bu. İyi niyetli, o öyle demedi, yapmaz, artık daha nice kulplar olursa. Yanii işin özü nefs iki tarafta da var sen yapmassın nefs yaptırır sadece ufak bir an meselesi.
Bu yorum görüntülenemiyor