Hayatın neresindesiniz?
2024 171. kitabı
Çoğumuz yaşadığımız hayatı anlamlandırmak isteriz. Herkesin hayat ile ilgili anlam arayışı farklıdır bana göre. Kimisi uzun yaşamakta, kimisi şan-şöhret, mevki-makamda, kimisi mutlulukta arar Oysa ki insan bir bütün dür. Biri olmadan diğeri eksik yarım kalır. Hayatta ki amacı da bütüne ulaşmak yolundaki çabalarından oluşur. Acar BaltaşAcar Baltaş'ın kalemi ile ilk defa tanıştım. Son zamanlarda okuduğum birçok kitap arasından iyiki okumuşum dediğim kitaplar ve Yazarlar arasında yerini aldı. Anlamını aradığımız şu hayatta Biz hayatın neresindeyiz? Neresinde olmalıyız? Yazarımız yazdıklarıyla düşündüklerimizi aydınlatıyor. Uzun yaşam, mutluluk, hayatın neresindeyiz konularını altbaşlıklar altında çeşitlendirerek bizlere bilimsel araştırmalarla detaylı bir şekilde sunuyor. Bölüm sonlarında sonuç ve kısa notlarla okuduklarımızı pekiştirirken Ara ara yazdıgı testler ile kendimizi hayatın neresinde konumlandırdığımızı görmemizi sağlarken, detaylı açıklamaları, bilimsel deneyler ve deneyimler ile nerede olmamız konusunda da farklı bakış açısı sunuyor. Akıcı, yalın, anlaşılır bir dille bizlere öğütler, nasihatlar vermeden nerelerde hatalar yaptığımıza da değinmesi, objektif kriterlerle argümanını okuyucuyla buluşturan değerli bir kitap oldu benim için. Sevgi ile ve kitaplarla kalın keyifli okumalar dilerim.
Hayatın Hakkını VermekAcar Baltaş · Doğan Kitap Yayınları · 2020584 okunma
1.211 Gösterim