Puan vermedi·272 syf.····Okunma: 03 Aralık 2024 02:59 Selammm Canımlar
Hobaaa bu nasıl sondu diyerek başlıyorum yoruma. Niye böyle bir tepki verdiğime gelirsem kitap o kadar sakin huzurlu ilerliyordu ki o sonda bu tepkiyi vermemi ben normal karşılıyorum. Evettt gelelim konusuna; Arima bizim dünyamızda yaşayan gayet normal bir hayatı olan genç bir kadındır. Bir gece uyumadan önce son okuduğu webtoon' un kötü kadın karakteri olarak gözünü açar. Lin İzara olmuştur bir anda. Kurguya az çok hakim olduğu için aslında Lin' den nefret eder. Çünkü içine girdiği karakter kötülük için yaşayan, herkese hayatı zindan eden bir karakterdir. ( Dhdhdh konu çok güzel değil mi? Bence hepimiz okuduğumuz kitaplara şöyle bir dalış yapmak isteriz )
Ve bu Lin, Kuzey' in hakimi olan Aki Safir ile evlenmiştir. Bizim kızımız ise daha görür görmez Aki' ye çekilir. Lin' in aksine gayet uysal, merhametli, düşünceli olan Arima, Aki' yi bu huyları ile kendine aşık eder. O kadar tatlı ve sempatik bir ikili okudum ki. Son sayfalara kadar hep böyle huzur verici olaylar okuduk, son sayfada bir sarsıldım ne yalan söyleyeyim. ( O kadına da hiç güvenmedim gerçi bunu beklemem lazımdı )
Özellikle içerisinde smut olmadığı için her yaşa hitap edecek bir kitap. Keza yine fantastik türüne yeni yeni adım atanlar için enfes bir okuma olacaktır. Tek sıkıntısı keşke daha uzun olsaydı diye düşünmem. Ama neyse ki seri olduğu için o kısalık çok üzmedi beni.
Ben çok severek okudum, yazarın kalemiyle ilk tanışma kitabım oldu. İlgisini Çekenlere de Şimdiden Keyifli Okumalar Diliyorum