Spoiler!!! Okumayanlar ve şevval okumasın gerisini(lütfen)
2024 23. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2024 02:44
Başta ben 2. Kısıma kadar olayları çözmüştüm hatta en başta bu ana karakter suçlu olunca dedim cinayeti kendini savunmak için işledi ama kesin savunamayacağı için kaçacak tarzı bişeyler olucak diye düşündüm. Sonra biraz daha okuyunca adamın ruh hastası olduğunu anladım ilk gelişinden çok iyiydi fazla iyi kötü bir tarafını saklamak istemiyorsa başka sebebi olamayacak kadar iyiydi. Nina gıcıklık yapsa da kesinlikle adam yüzünden olduğunu anlamıştım .Kız ilk gece yattınca da 2 olasılık vardı ya hizmetçi kaçakçısı bi aileydi ya da adam orda birilerine (özellikle karısına) bişeyler yaptırıyodu (bu daha büyük bi ters köşe olurdu). Olayı çözmek için oldukça ip ucu vardı bence. Kızın babasının her dediğini yapması sanki sevgiden değil ama korkudandı kadının evi dağıtması falan adamdan uzaklaşmak içi gibiydi. 2.kısmı bitirince sonu tahmin ediliyodu. herkes neden bu kadar sevdi dedim ama adamın Andy nin eski sevgilisinin babası çıkması çok epikti tüh kendi ölmüştür ya demesi ÇOK HARİKAYDI. Annesinin sırf dişini fırçalamadı diye gelinin oğlunu öldürmesini takdir etmesi ASIL DELİ SEN MİYDİN aile sıkıntılıydı kesinlikle ama takdir etmesi ayrı olaydı. En son millie nin kocası şiddet uygulayan öldürürlür seri katiline dönüşmesini okumak çok sarıcaktır ve yazım dili acayip akıyo yarın koşa koşa 2.yi almaya gidicem sanırım. Ama bence aşırı ters köşe içeren bi roman mı hayır tahmin ediliyor ama kesinlikle sarıyor ve hızlı bitiyor bi baktım kitap bitmiş. Ama gerilim olarak çok gerici olduğunu söyleyemem.
HizmetçiFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 202311,5bin okunma
Tahmin edilmesinden daha çok bana şu saçma geldi SPOİ!! andrewın ninayı hemen salıp millieye koşması?? bu kadar psikopat bir adamın hemen karisini satmasi bana garip geldi cunku ifşa olabilirdi. İkincisi de sondaki dedektif.. Hmm kızımın bu herif exiydi neys seni bırakıyorum gızım triplerine girmesiydi
Gökçeykn
Valla sor bana karakter adlarını hatırlıyo musun diye
Daha çok okuyasım geldi okuma dediğin için
Gökçeykn
Şevval‘s b12 işine gelmeyeni unutmuyı