Aslan'ın İni
2024 36. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2024 09:40
Herkese Merhaba <3 ° Bugün 𝐅𝐮𝐫𝐤𝐚𝐧 𝐂𝐚𝐧 𝐀𝐫𝐬𝐥𝐚𝐧 'ın kaleminden 𝐀𝐬𝐥𝐚𝐧'ı𝐧 𝐈̇𝐧𝐢 kitabıyla geldim. ✓Aslan yetimhanede büyümüş biridir. Yetimhanenin zorlu yaşantısı ve sokaklarda geçirdiği vakitler onu hayatın acımasızlığına karşı hazırlıklı olmasını sağlamıştır. Haklı olduğu bir konuda suçsuz yere yolu hapishaneye düşmüştür. Yaşadığı bu zorlu süreç onda bir takım psikolojik sorunlara neden olmuş ve tedavi için psikolojik destek almaya başlamıştır.Tedavi olduğu hastanede yolu psikolog Melek ile kesişir. ✓Melek yıllar önce kaybettiği abisi Timur'un yasını tutuyor ve abisinin ölümüne neden olanları bulmak için elinden geleni yapıyordur. Buna Aslan'ın tedavisi de dahil. Bir gün tedavi amacıyla gittikleri yerde eli silahlı adamlar tarafından Melek kaçırılmıştır.Aslan'ı ise başka adamlar gelerek kurtarmıştır. Peki kimdi bu adamlar? Melek kurtulabilirmiş midir? Olayların asıl başladığı nokta bu kısım Kısa ama etkileyici bir romandı. Kitap geçmişe yolculuk şeklinde olduğundan dolayı Aslan 'ın hayat hikayesini çok merak ederek okudum. Ailesi hakkındaki gerçekler asla beklemediğim yerlerde açığa çıktı. Kitabın tek olumsuz yönü sonuna doğru her şeyin çok hızlı olmasıydı.Biraz daha uzun bir roman olmasını isterdim. Bol kitaplı günlere <3
Aslan’ın İniFurkan Can Arslan · Çimke Yayınevi · 202429 okunma