Puan vermedi·282 syf.····Okunma: 24 Kasım 2024 12:21 Kitabın arka kapağında " Kitapların yaşamı değiştireme gücü" diye bir cümle okudum ve tam olarak bu kitap bana öyle düşündürüyor. Eskiden bazı şeyleri farklı yapsaydım hayatım farklı yerlerde olur mu diye düşünürdüm ama bu kitabı okuduktan sonra yaşabileceğim en mükemmel hayatın şu an yaşadağım hayat olduğuna karar verdim. Bazı pişmalıklar yaşanmalı bazı hatalar yapılmalı hayat bunlarla güzel ve anlamlıymış. Kitabı okurken " Farklıydı çünkü artık başkalarının hayallerini gerçekleştirmek zorunda hissetmiyordu kendini." diye bir cümle okudum ve sevdiğim alıntılar içine girdi. ( Kitabın çok güzel, çarpıcı alıntıları var <3 ) Sonra düşündüm ben kimin hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyorum? Bu cümle bazı kararlarıma yön vermeme neden oldu. Yaşama bakış açımı değiştiren ve geliştiren bir kitap. Kitap soran arkadaşlarıma öneriyorum. Bazı okurlar beğenmemiş ve çok güzel neden beğenmediklerini açıklamışlar o incelemelere de göz atmanızı tavsiye ederim. İyi okumalar :)