“Dostunu satan namusunu satar.”
2024 8. kitabı
Okunma: 07 Aralık 2024 16:02
“Dostunu satan namusunu satar.” @Gencelyayinevi #sevtaplaokuyoruz Selamlar herkese Yine koğuşta yaşanan haksızlıklara fazlasıyla değinen, bol aksiyonlu ve düşündürücü bir kitapla, Ulubey’le geldim. Yazarın bir önceki kitabı Ataman ile aynı konuya sahip denilebilir, ancak birbirinden tamamen bağımsız kitaplar. Ayrıca sonu da yine oldukça heyecanlı bitti. Devam kitabını merakla beklemedeyim. Yaşadığı talihsiz bir olay sonucu bir anlık sinirle cinayet işleyen Ulubey, doğal olarak hapse düşer. Ancak sürekli hapishaneden hapishaneye sevk edilir, çünkü Ulubey koğuşlarda gördüğü haksızlıklar ve zulme karşı sessiz kalmaz, gardiyanların onca tehdidine rağmen koğuşları denetlemeye gelen devlet memurlarına durumları anlatır. Ulubey, gel zaman git zaman onlarca dostluk biriktirir sürekli farklı koğuşlarda farklı kişilerle yatmasının da etkisiyle. Biriktirdiği dostlarından birisi de Balcı Dayı’dır. Balcı Dayı deyim yerindeyse “Ava giderken avlanmıştır.” Hapiste kaldığı dönem Ulubey’e olanları anlatır. Balcı Dayı bir “anlaşma” sonucu hapisten çıkar. Ulubey de af yasası çıkınca birçok dostuyla beraber hapisten çıkar. Balcı Dayı’ya ulaşır ve Balcı Dayı’yı bu hâle düşüren çetenin peşine düşer.. Zorlu bir mücadele Ulubey ve ekibini beklemektedir. Koğuş hikayeleriyle ve çetelerin savaşıyla dolu bu tarz kitaplar ilginizi çekiyorsa, yazarımıza mutlaka şans vermelisiniz. Dili oldukça güzel ve akıcı. Yine kalabalık bir ekiple harika bir kitap okuduk. Yazarımızın kitaplarıyla tanışmama vesile olan Sevtap ablama ( Sevtap eken ) ve bu güzel eserleri kaleme alıp tarafıma ulaştıran yazarımız Gencay Çelik ’e ( @Gencelyayinevi ) tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. Kaleminiz daim olsun. Keyifli okumalar dilerim, sağlıcakla kalın
UlubeyGencay Çelik · Gençel Yayınevi · 202415 okunma
Kitap yorumu için sagol furkan
Furkan Sefa ARISOY
Rica ederim Sevtap abla