2025 Okuma Listemi özenle ve büyük emekle hazırladım. 🥳 Kitaplarımı görmek için devamı şeklinde ilerleyebilirsiniz. ❤️ Kitaplar;
22,8bin Gösterim
Yazan kaleme bile nitelik katacak bir liste olmuş, muhteşem 🌟 şimdiden keyifli okumalar diliyorum✨✨ kaliteli incelemeler Okuyacağım içinde ayrıca sevindim ✨👌😊🥳🦅
Güzel yorumun beni mutlu etti sizi de nitelikli bir okuyucu olarak görüyorum teşekkür ederim 🤗🥳🦅🦅
1 yanıtı göster
İyisiyle kötüsüyle bir sene daha bitti ama kaliteli kitaplar okuduğum için kendimi tebrik ediyorum. Çok şey öğrendim. 2026 güzelliklerle gelsin hepinizi seviyorum 🫶
Çok güzel görünüyor. İnşâallah kolaylıkla hepsini okumak, onlardan faydalanmak nasip olur. 🥰 Bende böyle bir şey yapmayı isterdim ama maalesef önümdeki sınav boynumu büküyor, çok az vakit ayırabiliyorum kitaplara 😔 Yine de ufak bir liste mi yapsam 🙃 bilemedim
Sınavlar olunca kitap okumaya zaman ayırmak biraz zor oluyor haklısın. Bence liste yapman motive edecektir az ve öz vakit buldukça okuyacağını düşünüyorum.🌼 Sınavlarınızda başarılar diliyorum ve güzel bir yıl olsun..🤍
2 yanıtı göster
Keyifle oku Kübra 😊🌼 40-50 arasına noldu 😂