2024 31. kitabı
Okunma: 06 Aralık 2024 22:25
Bilinçaltının Gücü... Kesinlikle tavsiye ettiğim bir kitaptı. Bilinçaltımızda düşündüklerimizin, bakış açımızın ne kadar önemli olduğunu gösteren ve bilinçaltımızı nasıl daha faydalı kullanabilecegimiz yolunda rehberlikte bulunan bir kitaptı. Her yaştan insanın okuyabileceği ve kendine dersler çıkarabileceği bir kitap olduğunu düşünüyorum.Ayrıca kitapta bilinçaltımızı faydalı ve güzel kullanma yollarından bahsedilirken aslında aynı zamanda etik ve iyimser davranışın da ön plana çıkıyor olması çok hoşuma gitti. Bilinçaltının Gücü birtakım gerçekleri fark etmemi sağladı, karşılaştığım bazı durumlara farklı açılardan bakmayı da gösterdi bana. Bazı durumları anlamlandırmaya ve çözmeye çalıştığım bu günlerde bana güzel şeyler kattığını hissediyorum. Kitabı okurken Rabb'imin " Ben kullarımın zannı üzereyim" buyurduğu geldi aklıma. Düşüncelerimiz, inançlarımız hayatımızda o kadar güçlü ve etkili ki... Sürekli karamsar olmak bize güzel bir şey getirmeyecek. Güzel düşünmeli, iyi düşünmeli, ve Rabb'imizden istemeliyiz ki sahip olalım. Kısaca, birçok farklı açıdan bilinçaltımızın gücünü gösteren bir kitap. Mutlaka kendinize bir şeyler katacağını düşünüyorum. Yavaş yavaş, sindire sindire okumanızı tavsiye ederim:)
Bilinçaltının GücüJoseph Murphy · Diyojen Yayınları · 201918,5bin okunma