·334 syf.····Okunma: 12 Aralık 2024 16:09 Serinin ikinci kitabı şahaneydi nefes almadan okudum ama konu çok zordu acıyla doluydu . Öncelikle Frankie ve Cassy'nin aşkı muhteşemdi fakat kadın karakter açık net adamın hayatının şansı oldu resmen . Frankie eğer Cassy ile tanışmasa ölürdü cidden .
Bağımlılığı olan birini sevmenin nasıl bir şey olduğunu yazar bize birebir yaşatıyor .
Frankie ilk kitapta hastanelik olmuştu ve adamın sahneye çıkmasının artık anca kısa süreli işlerde olabileceği belli oldu tur falan mümkün değil . Ayrıca Cassy sahneye çıkmadan önce uyuşturucu aldığını öğrenip cinnet geçirdi . Omuzu yine ameliyat edilip eve geçince Cassy resmen kendini parçaladı adama bakmak için birde kadın yoğun işleri var sorunlu bir erkek kardeşi var . Kadın nereye koşacağını şaşırdı kıyamam .Frankie gruptan çıkarılınca iyice ipler koptu içmeye başladı bu arada hatun babası yüzünden alkolik insanlarla ilgili travmalı . Adam içiyor sıçıyor ertesi gün özür diliyor kadın her sayfa daha yıprandı bakın . Frankie bulunduğu durumu kabullenemediği için kafayı yedi resmen . Hele çok kötü sarhoşken iki olay oldu ki felaketti resmen . Birinde o halde motora binmeye kalkınca Cassy ile itiştiler kız bunu her şeyi göze alıp yere itti zira motora binse zaten ölecek . Sonrasında ayrıldığı grubun tanıtım gecesine aşırı sarhoş gelip arşa varan bir rezillik çıkardı ki bu artık son nokta oldu . Kız evden ayrılıp adamı terk etti git rehabilitasyona gir temizlen anca öyle ilişki devam edebilir dedi . Yazarın yazım tarzını gerçekten çok iyiydi . Şimdi bizim korkunç gitaristimiz Dante 'nin kitabı ile devam ediyorum :)))