2024 122. kitabı
Okunma: 11 Aralık 2024 09:27
Son kitabımız 1. kitabın devamı gibi aslında. Geçmişi öğrendikten sonra Lia neden kendisini Winter sanmış bunu çözüp günümüz sorunlarından devam ediyoruz. Lia, Adrian'ın geçmişinin onu nasıl derinden etkilediğini anlayınca ve kendisinin de psikolojisinin hassaslığı yüzünden yalnış kararlar aldığını farkedince aralarındaki buzlar hızla eriyor. Bunun üzerine Adrian da âşık olabileceğini hatta olduğunu kabul ediyor ama sorunlar biter mi? Asla. Düşman aileler, mafya birliğine ihanetler derken Adrian hainlik yüzünden karısına da annesinin kaderini yaşatmamaları için kendisini kurban ediyor. Ama Lia'nın da babası bu durumu düzelecek güce sahip. Geriye kalıyor onu ikna etmesi ki bu yumuşak kalpli İtalyan adamın istediği tek şey onadan yıllardır sakladıkları kızını tanımak. Serinin en az sevdiğim kitabı oldu. Luca ve Winter konusu da çözüm buldu. Ama yine de 6 yılı düşününce Adrian, birazcık anlayış çok muydu demeden edemiyorum. Yan olmasa siz daha ne kadar susup kaçacaktınız acaba kdkdkd Lia bakımından her şey üst üste geldiği için zor durumda kaldığını düşünüyorum ama Adiran da ilk kez hissettikleriyle ne yapacağını bilemeyen bir adam. Ailesi yüzünden yetiştirilme tarzının kırıcılığından bahsetmiyorum bile. Annesinin hayatta olması kadar ölümü de zarar maalesef kendisine. On yaşında yaşadığı o korkunç anı neden böyle birine dönüştüğünü vurgulayan bir detay olarak yazmış yazar. Bu konunun aynısını okumuştum bundan önce ve yine aynı sebebi. Ama Volkov öyle biri olmak istemezsen olmazsın. Belli bir noktaya varınca herşey senin elinde fikrim de değişmedi.
Yalanın YangınıRina Kent · Ren Kitap · 20231,137 okunma