2024 145. kitabı
Merhaba sevgili kitap dostlarım nasılsınız? Bugün sizlere sevgili yazar Serap Tiryaki kaleminden #camlıteras kitabı ile geldim. Polisiye roman sevenlerin, seveceğini düşündüğüm polisiye, gerilim ve nostaljik bir aşkın hikâyesine sizlerinde bir şans vermesini düşünüyorum. Biraz konusundan bahsedeceğim. #kitabınkonusu 1966'lı yıllara maziye doğru giyoruz. Başkomiser Ali ve komiser Kürşat bir ihbar üzere olay yerine giderler bir cinayet vardır, uzun zamandır aradıkları Binbaşı Remzi Çakır olduğunu görürler. Namı diğer Çolak kore savaşın'da aldığı yara ile bu ünvanı kazanmıştır. Bu cinayetin sebebini aramaya soruşturmaya başlarlar, tabi kendilerine de vakit ayırmaktan asla geri kalmazlar. Birgün Başkomiser Ali'nin karşısına Sofia çıkar, başkomiser Ali oldukça çapkın, Sofia ise aşkı iliklerine kadar arayan ve hisseden bir kadındır. Ve bu aşka doğru ilerlerken bir yanda da cinayet soruşturmaları devam eder. Peki neler olur, Cinayetlerin çözümü ve bu aşkın sonu? Cevabı kitapta seni bekliyor. Cinayetler, soruşturmalar, aşk, ihtiras, gerilim ve hayecanın hiç eksik olmadığı bir okuma yaptım. Nostaljik bir yolculuğa çıkaran, yazarın kalemi oldukça akıcı ve puntoları okuyucuyu hiç yormuyor gerçekten çok sevdim. Yazarın kalemi daim okuru bol olsun der! Sizlere bu güzel romanı kesinlikle tavsiye ederim. Keyifli Okumalar Dilerim
Camlı TerasSerap Tiryaki · Mavi Nefes Yayınları · 202472 okunma