2024 63. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2024 22:31
Merhabalarr en en başta şunu söylemek istiyorum ki bu kadar uzun sürede okuduğum için utanıyoruuuumm. Okulla birlikte kitap okumayı çok zor ilerletiyorum normalde en fazla 4 günde okunacak bir kitap.Anlatacaklarım spoiler içerebilir öncesinde uyarayım. Bu yazardan okuduğum 2. kitap. Tam olarak ne duygu beslediğimi bende anlayamadım. Ne yaptığını biliyorum adlı kitabını daha çok beğenmiştim onu net olarak söyleyebilirim. Başta kitabı bir merakla elime aldım ama ilk 100 sayfa beni biraz baydı. Sürekli eşler arası yalan kavga görmek beni bunalttı. Birde başta yalanın yalan olduğunu biliyorsun ama asla doğrusu da söylenmiyor yalan üzerine yalan gelip duruyor o kısım beni çok sıktı. O yüzden de bir süre kitabı elime almadım. Sürükleyicilik bence daha azdı. Onun dışında diğer kitapta da olan karakterlerin ayrı bakış açılarını görmek güzel. Mektupları güncel karısı yazıyor sanmıştım aklımdan önceki karısı hiç geçmemişti orası şaşırttı. Ama adamın da bu ilgisizliği çileden çıkardı. Sonu beni pek tatmin etmedi adam aldatmış ama aldattığı kadın kötü biri çıktı diye bu adamı haklı mı kılar? O kısmı beğenmedim.Sonu daha farklı bekliyordum. Fena değildi ama bayılmadım da bu kitaba puanııımmm 6/10
Taş Kâğıt MakasAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20238,2bin okunma