·208 syf.····Okunma: 14 Aralık 2024 11:24 ASLAN'IN İNİ
YAYINEVİ: ÇİMKE YAYINEVİ
SAYFA SAYISI: 206
PUANIM: 10/10
Merhabalar....
Yazarın kalemine bayıldım. Gayet akıcı ve merak asla bitmeden soluksuz son sayfasına geleceğiniz muhteşem bir kitap. Bir çok yerinde beni şaşırtan detaylar olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
Gelelim kitabın konusuna;
Aslan, yetiştirme yurdunda büyümüş, şiddet gören bir kadını kurtarırken kadına şiddet uygulayanları darp etmesi sonucu tutuklanır ve ceza alır. Ama maalesef içeride psikolojik sorunlar yaşayarak tedavi için hastaneye sevk edilir. Hastanede doktoru ise Psikolog Melek hanımdır.
Melek, psikolog olarak çalıştığı hastaneye girme sebebi onu bambaşka yolculuklara sürükler. Üsteğmen abisinin bütün ekip arkadaşlarını kaybetmesi sonucu yaşadığı psikolojik rahatsızlık sonu meleğin çalıştığı hastanede bir doktordan tedavi görmeye başlar. Başta tedavi iyi gelmiştir ama bir süre sonra birden kötüye gider abisini durumu ve bir gün Melek'in gözünün önünde uçurumdan aşağıya atar kendisini. Melek bu durumdan abisinin doktorunu sorumlu tutar. Ve gerçekleri öğrenmek için o hastanede işe başlar. Bu konu da araştırma yaparken hastalardan birisi olan Aslan, ilgisini çeker.
işte her şey buradan sonra çok farklı ilerlemeye başlar. Her ikisinin de bilmediği gerçekler onları bekliyordur.
Sizce Aslan iyileşecek mi?
Melek gerçekleri öğrenebilecek mi?
Bu ikilinin bir araya gelmesi kader mi?