biraz sevgi, biraz umut, biraz şans
2024 1. kitabı
doğrular her zaman kanunlara uymakla alakalı değildir, keza gerçek sihir sadece gözlerinizin önündeki bir platformda el çabukluğu ile yapılıyor olmaya da bilir. neye inanıp inanmadığınız gibi doğrular da yalnızca size aittir fakat bazen kendi doğrularınızın peşinden koşmaya engel olunur. bana kalırsa bu kitap ne bir sihirbazlık gösterisi ne de kanunları çiğneme göstergesi. sadece, okurken bile ister istemez gülümseten, bazen de ağlamak istediğim -ki genellikle sonlara doğru- anlara şahitlik eden, birçok arkadaşımın sırf okurken verdiğim tepkilerden dolayı okumak istediği bir kitap. ikinci kez okumayı planlamıyorum çünkü sihrini bir kez tadınca büyüsü bozulan bir yapıt olmuş. şans eseri ki şöyle bir durum da yaşandı, bu kitabı beğenerek, özenerek veya seçerek almadım. ikincisi yüzde elli bedava kampanyasından yararlanmak istediğim için gözlerim kapalı, elimi kitapların üstünde gezdirdim ve şansıma bu çıktı. gerçek sihir bu mu diye soracak olursanız, bence gerçek sihir sadece biraz şans, biraz sevgi ve biraz umuttan oluşan bir şey. bazen biraz şanssız, biraz sevgisiz biraz da umutsuzuz, bu kadar. bu kitabın fark ettirdiği şey de bu olsa gerek.
Dilek SihirbazıJoe Siple · Floki Yayınları · 2024501 okunma