#okudumbitti
YAZAR: EBRU UYAR
YAYIN: CİNİUS YAYINLARI
Herkese selamlar. Bugün sizlere Ebru Uyar'ın kaleminden manevi şuur kitabıyla geldim. Son günler de okuduğum güzel kitaplardan bir tanesi. Kitap, bilinçaltındaki korkularımızın bizleri nasıl esir aldığını çok güzel bir şekilde anlatıyor. Manevi şuur tarafı ise bilinçaltından karanlıktan aydınlığa çıkmanın yollarını anlatmaktadır.
Hem manevi şuur değerlere yönelik
hemde bilinçaltımızın bizi nasıl yönlendirdiğine dair çok güzel bilgiler içermektedir. Okudukça karanlıklardan aydınlatıcı tarafa yöneliyoruz.
İçerisindeki Bilinçaltımıza yönelik hikayeler de çok dikkatimi çekti her biri ders niteliğindeydi. Açıkçası çok güzel hikayeler vardı bilinçaltımızın bizleri nasıl yönlendirdiğine dair. Özellikle de yazarımız Freud'a yönelik verdiği bilinçaltına yönelik bilgiler gerçekten okumaya değer kılmış kitabı.
Bilinçaltına yönelik bir kaç kitap daha okumuştum daha önce ama bu kadar daha açıklayıcı değillerdi gerçekten.
Yorumumu burada sonladırmadan önce sevgili yazarımız Ebru Uyar hanıma yazarlık yolunda başarılar diliyorum.
Kişisel gelişim kitapları sever misiniz?
#ALINTILAR
Hata yapmak çoğu zaman pişmanlık ve suçluluk duygusu ile karşılansa da, aslında hatalar bizim en büyük öğretmenlerimizdir. Her yanlış adım, doğruyu bulmamız için atılmış bir adımdır.
Rüzgârın hayatınızda nasıl estiği fark etmez, önemli olan kanatlarınızı nasıl açtığındır. İnsan ancak düşündüğünü fark ederse ayağa kalkabilir. İnsanın asıl şifası ruhunda ve beyninde başlar.
Bu cehennemi cennete çevirmek bizim elimizdedir.
@manevi_suur.ebru.uyar
Tuğçen