2024 21. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2024 23:26
Tek Dünya Devleti, Büyük Ortadoğu Projesi, Yeni Roma sapkınlığu ve Büyük İsrail hedefi.. Bu hedefler yolunda karşımıza çıkan iklim tiyatrosu ve kıtlık, salgınlar çıkarıp insanlığı aşılama, fayları tetikleyip depremlere sebep olup insanları kendi yurtlarından etme, Müslüman Anadolu'yu Paganlaştırma ve daha niceleri.. Tüm bunlar Rasulullah (sav)'ın savaştığı kanlı çetenin kanlı düşleri.. Eserde her şey o kadar açık bir dille ifade edilmiş ki insana günümüzde yaşanan tüm bu gelişmelerin detaylarına inme fırsatı tanıyor. Okurken o kadar çok satırın altını çizmek istedim ki her bilgisi öyle kıymetli. Ayrıca verdiği ayetlerle de desteklemeler yapmış. Her satırında içimi karartan tüm bu cümleler aslında yaşadığımız gerçek hayatın hiç de toz pembe olmadığını bize gösteriyor. Nasıl da kandırılmışız, din/İslam adı altında nasıl da uyutulmuşuz! Okurken beynime kan sıçramış gibi oldum. Bunları da mı düşünmüşler, bu da böyle mi acaba, gerçekten bunları yapmış olabilirler mi diye sorgulamaktan da kendimi alamadım. Kitabın kapağında yazarın söylediği; "İnsanlar uykudadır, ölünce uyanırlar." İnşaAllah Rabbimin yardımıyla öyle bir toplum olmayız ve ölmeden önce uyanırız. Lakin önce Rabb, önce ona teslimiyet, önce onu anlamak ve önce ona tam anlamıyla kul olabilmek.. Eseri bütün Türk halkının okuması gerektiğini düşünüyorum.. Tabi sadece okumak değil aynı zamanda ders çıkartmak gerek. Keyifli okumalar..
Kanlı DüşEray Hacıosmanoğlu · Hayy Kitap · 2023121 okunma