···Okunma: 17 Aralık 2024 13:19 #okudumbitti
Charles Martin
Aramızdaki Sözler
""Sopalar ve taşlar kemikleri kırabilir ama birisini derinden kırmak istiyorsan sözcükleri kullan ...!""
Ben Payne , yakışıklı , işinde başarılı donanımlı bir doktor aynı zamanda cerrah, tıp konferansına katılmış, bir sonraki günkü ameliyatı için evine dönmeyi istiyor.
Ashley Konx, başarılı, güzel gazeteci bir bayan iş seyahatinden dönmekte ve yarın ki kendi düğünü için provaya yetişmesi gerekiyor.
Bu iki kahramanımızin yolları Fırtınalı bir kış gecesinde, Salt Lake Havaalanı’nda aynı uçuşu beklerken kesişir. Fakat hava o kadar kötüdür ki uçuşlar ertelenir tabi ki bu onlar için çok kötü olur .
Ben Payne özel bir uçak kiralar ve Ashley dikkatini çeker onun da hikayesini dinleyince özel uçağa onu da davet eder.
Ancak uçuş sırasında beklenmedik bir şey olur: Pilot kalp krizi geçirir ve uçağı ölmeden hemen önce karlarla kaplı, el değmemiş bakir dağların üzerine indirmeyi başarır. Ben ve Ashley için zorlu günler başlar.
Yiyecek yok hava sıfırın altında karlarla kaplı dağlık bir alanda pilot ölmüş ve doktor ile Ashley uçak enkazının içinde hayatta kalmaya çalışıyor .
Bu dondurucu soğukta onları ayakta tutan tek şey hiç arkalarında bıraktıkları sevdiklerinin varlığı idi. Evet sağsalim kurtulmaları gerekiyordu çünkü onları hayata bağlayan sevgi dolu hayalleri vardı. Ashley 'yi güzel ve mutlu bir evlilik bekliyordu , Ben Payne ise eşi ve çocukları (ama nerede nasıldı bu bekleyiş !!!))
Okurken her sayfasında içinizi üşütecek ama son sayfalara doğru da farklı denizlere yelken açmış güzel bir aşk öyküsü sizleri bekliyor olacak.
Azmin , ümidin , sevginin , aşkın,fedakarlığın ve aile sevgisinin yoğun bir şekilde işlendiği bir kitap . Yazarın kalemi öyle akıcı ki yoğun duygu seli karsisinda bile sayfaları merakla ve heyecanla cevirttiriyor okuyucuya." Ben olsam ne yapardım" diye dusundurttuyor adeta ....