2024 52. kitabı
"Cesaret,kahraman olmaya çalışanların değil ; korkularına rağmen,içlerinde devam etme gücünü bulanların bir özelliğidir." . . "Hayat sevdiklerimize hissettiklerimizi söylemek için çok kısa...." . . "Zaman neden sonsuza dek sürmesini istediğiniz zaman hızla akar sadece?" . . "Yağmurun sesi, yarınları vadeden bir şarkı gibi ruhunu yatıştırmıştı." . . "Doğanın mucizelerine kucak açtığımda, en sert fırtınaları bile zamanla atlatabileceğimi bana o öğretti. Kar ve günah dolu mevsimler bize bahşedilmeseydi, baharın, çiçeklerin ve umut etmenin tadını asla alamaz, umut ettikçe huzura ereceğimizi hiçbir zaman bilmezdik." Hep Böyle Kal... Daha önceden aldığım ancak bir süredir kitaplığımda bekleyen bir kitaptı. Kitap, yazarın sade ve akıcı anlatımıyla, duygu yüklü cümleleriyle insanı duygulandıran bir üslupla kaleme alınmıştı. Özellikle belirtmem gerekirse kitapta en beğendiğim kısımlar insana hüzün veren mektuplardı. Sizlerde tarihi kurgu okumayı seviyorsanız bir şans verebilirsiniz. Keyifli okumalar
Hep Böyle KalKristina McMorris · Ephesus Yayınları · 201871 okunma