2024 244. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2024 00:00
Aşık Olma Korkusu ~ Zeynep Sey . Zeynep Sey kalemini okumak benim ruhuma aşırı iyi geliyor bunu bir kez daha anladım Okuduğum her kitabında beni içine alıp bırakmıyor Bu defa Elisa ve Han ile beraberiz. Günümüzden tam dört yıl öncesiyle başlıyoruz. Ünlü Oyuncu Elisa Tanyeli daha ilk işine başlamamıştı. Küçük bir göz ameliyatının ardından gözünde gözlükler varken beraber kahve içtiği ve ürettiği parfümün notalarından konuştuğu bir adamı görüyoruz. Sonra tam dört yıl geçiyor ve Elisa kariyerinde zirvede. Bir hayranının saldırısına uğradığı otelde karşısına çıkıp onu koruyan adamdan korumalığını yapmasını istiyor. Yeni koruması Han bomba gibi düşüyor hayatımıza. Elisa çevresinde sadece menajeri Can’a güvenip kendini açıyor. Çok başarılı ve güzel olsa da tek bir sorunu vardı. Aşık olmaktan korkan genç kadın yıllar önce filofobi teşhisi almıştı. Aşktan korkması işine yansıyınca ve ünlü bir yönetmenin onun romantik filmlerde olamayacağını söylemesiyle bunun üstüne giden Elisa’yı birçok şey bekliyor! Ün ve şöhretin olumsuz tarafları, sahte hayatlar ve dostlukların arasında Han güneş gibi doğdu arkadaşlar Gerçek Elisa’yı tanımamızda en büyük katkı onundu. Beraber kokular üzerindeki atışmaları, oyunları ve cips partileri harikaydı. Elisa’nın özgüveninin ardına sakladığı korkuları, biraz ukala biraz eğlenceli tavırlarına bayıldım. Elisa ve Elisa Tanyeli arasındaki farkı ortaya çıkarmaya çalışan Han kalbimi çaldı dostlar. Bir de kitap boyunca kokuların notalarından bahsedilmesinden mi bilmiyorum ama sürekli harika çiçek kokuları aldım. Bir de kitabın başındaki o parfümü koklamak içim delirdim Çok olaylı, çok heyecanlı ve okumaktan çok keyif aldığım bir kitaptı. Ayyy ama Taçmin isimli bir karakterimiz var ki saydır saydır bitmedi bende nefreti. Hiç sevmiyorum dostlar hiç. Okuyun birlikte çıldıralım istiyorum Ona olan nefretim artarken öyle şeyler yaşadık ki ikinci kitap ihtiyaç haline geldi "Kimse olduğu gibi kalmaz. Hayat onu bir şekilde değiştirir. Olmak istediğimiz kişiyle olduğumuz kişi arasında gidip geliriz."
Aşık Olma KorkusuZeynep Sey · Athica Yayınları · 2024167 okunma