Eden serisinin 5. Kitabı olan ve Talia'nın ikizi olan Lyla Eden'in kitabını okuyoruz. Lyla, Eloise'in isteği üzerine kafa dağıtmak için kafeden ayrılıyor ve ormana yürüyüş yapmaya gidiyor. Gittiği yerde de nehirde elini yıkayan birini görüyor ve bu kişi ona saldırıp kaçıyor. Lyla hemen polise gidiyor ve bu olayın ardından kasabaya yeni bir yabancı geliyor. Vance, Lyla'ya saldıran Cormac’ı aramak için gelmişti ve ikisi bu sayede yakınlaşıyor.
Bu kitabın en sevdiğim yanı polisiye yanı oldu. Bir yandan ortada bir gizem vardı ve birde Vance'nin yıllardır aradığı ama bulamadığı katil Cormac vardı. Lyla ve Vance onu bulmak için bir araya geliyorlar ve Cormac’ın her adımını takip edip bulmaya çalışıyorlar. Bir yandan da ikisi arasında gelişmeye başlayan duygular var. Bu konuda beni tatmin etmeyen tek şey Lyla saldırıya uğradıktan sonra hemen Vance'ye güvenip onu sorgulamaması bana saçma geldi. Daha yeni tanışırken bir anda yatmaya falan başlıyorlar. Bu kısımlar bana çok hızlı geldi ama onun dışında aralarındaki ilişkiyi sevdim. Toxiclikten uzak birbirlerini anlayan ve birbirlerine istediklerini veren bir çiftti. Vance yıllardır süren davasında tek başına savaşırken Lyla ona çok güzel destek oldu.
Cormac sahneleri ile yazar iyi bir gizem havası yaratmış ve okurken ister istemez teoriler kuruyorsunuz. Sonunu tahmin ettiğim gibi çıksa da o gizem ve polisiye kısmını ben sevdim. 3 ve 4. Kitaptan sonra bu kitap bana çok iyi geldi açıkçası jxjsisjx özellikle Talia'nın kitabından sonra Lyla gibi bir karakteri okumak güzeldi. Kitabı genel olarak sevdim. Heyecanlı, gizemli ve romantik bir kitap. Şimdi serinin son bir kitabı kaldı ve en başından beri merak ettiğim o kişiyi okuyacağız sonundaaa Mateo'nun kitabını merakla bekliyorum