2024 8. kitabı
Kitabın ilk cildini okuduktan sonra uzaklaşmak için can attığım bir seri olmuştu. İkinci cildi de bitirince kesinlikle diyorum ki bu kitap bitmeli ama Tomie’nin ölmesi lazım. Erkekleri baştan çıkarıp kendi çıkarına göre kullanan bu kadın gibi görünen canavarın sonu asla gelmiyor, öldükçe diriliyor. Her erkeği bir şekilde etkilemeye başlayan “canavar” sevgilerini kazanıyor ve erkekler onu öldürmek için can atıyor. Çizgi romanın içindeki her olay örgüsü birbirinden bağımsızdı ta ki son üç bölüme gelince… en sevdiğim kısım bu oldu çünkü gerçekten Tomie’nin sonunun geleceğine inandım… Hiçbir şekilde ölmeyen Tomie, bir adamın varsayımına göre yaşlanarak ölenecekti, bunun için çok mücadele verdi ölümünün önüne geçerek onu canlı canlı betona gömdü… Sonunda ise yaşlanan adam onu yaşlandığı hayali olarak gördü ama yanında bu emel uğruna yaşamını sürdüren diğer kadın onun orada olmadığını söyledi :D Kitabın bir cildi daha var orada Tomie ölecek mi acaba ölse de kurtulsak diyorum çünkü bu egoist korkunç kadın dehşet saçıyor. Erkekleri kullanarak en sevdiği şeyleri aldırıyor onlara en sevdiği yemek de havyar ve kaz ciğeri :D bu kitabın çoğu yerinde geçen bir isteği. Son cildi umarım ki bu hikayeyi bitirmiştir. Güncelleme: Tomie’nin üçüncü cildi yokmuş… çok üzüldüm ya kurtulamıyoruz asla şundan, bunun son kitap olduğuna inanamıyorum.
Tomie - Cilt 2Junji İto · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2020364 okunma