2024 175. kitabı
‘-Benim hikayemin seninki kadar aydınlık olacağını sanmıyorum.’ ‘-O zaman izin ver seninle karanlıkta oturayım’ Bu ikiliye aşık oldum! Leo ve Mary o kadar tatlılardı ki gerçekten onları sevmemek imkansızdı Mary’nin evi sular altında kaldığında tek seçeneği Leo’nun ona sunduğu ev arkadaşlığı teklifini kabul etmekti çünkü ne gidecek yeri vardı ne de kira vermeden yaşayabileceği başka herhangi bir teklif. Bu sayede Mary diğer çocuklarla birlikte Çukur’a taşınmıştı fakat Leo’ya karşı evlerindeyken bile tahammül edemiyorken aynı evde ne yapacaktı dersiniz? Tabii bu nefretin sebebini yıllar önceye dayandırmak mümkün ve Mary’e hak vermekte ama ben yine de bir Leo’yu da dinleyelim derim Mary’nin hayallerinin peşinde koşan ve bu uğurda verdiği mücadelelerle hayran bıraktığını söyleyebilirim. Takımdaki diğer erkeklerle de aynı evi paylaşırken kendini bu kadar çabuk sevdirmesi, uyumlu halleri ve sözünü sakınmayan tavırlarına bayıldım. Leo ile sürekli bir atışma içinde olmaları da diyaloglarını iple çekmem için bir sebepti. Leo’nun dışardan çizdiği havalı ve çapkın resme karşılık içinde yaşadıkları o kadar farklıydı ki kendisini Mary’e kanıtlaması bir hayli zor olacaktı. Mary’nin ona karşı inişli çıkışlı duygular içerisinde olmasını oldukça anlaşılır bulurken Leo’ya direnmenin zorluğunu tahmin bile edemiyorum. Pek çok gerçek ortaya çıktığında yaşananlar o kadar duygusaldı ki özellikle Leo’nun anlaşılabilmek için kendini parçalaması inanılmazdı Leo Hernandez sen tam bir ah kalbimsin Bir karakter böylesine şefkatli, sevgi dolu ve düşünceli olabilir mi? Leo Hernandez kesinlikle olabilir Baştan sona kabimi sıcacık eden bir kitap oldu özellikle arkadaşlık ilişkilerinin samimiyeti okurken kalbimi sıcacık etmeye yetti. Leo ve Mary’nin hikayeleri kalbinizi parçalara ayırıp yeniden bir araya getirecek
Çaresiz AtışKandi Steiner · Martı Yayınları · 2024153 okunma