2024 97. kitabı
The Magic harika ötesi bir kitap öncelikle bunu belirtmek istedim . The Secret - Sır yani "Sır" kitabını okurken öğrendiğim şeyler istediğiniz bir şey veya hayaliniz sanki şuan olmuş gibi onu bunu anın içinde şimdi yaşayın . Onu gelecekte olacakmış gibi düşünürseniz hep gelecekte kalacaktır ve ulaşamayacaksınız ancak şuan olmuş gibi hayal edip eğer iyi hissediyorsanız inanmışsınız demektir ve o olmuştur . Herşey inanmakla başlar evrende herkese yetecek kadar herşey var ; sevgi , para , aşk ve hayal ettiğiniz herşey ve sadece sırrı bilen onu ulaşır . Aslında birçok insan farkında olmadan sırrı uyguluyor kitap daha teorik olarak anlatmış ve sadece inanıp ikna olup uygulayın belirtmek isterim ki ben uyguladım ve bir ayda istediğim herşey hayal ettiğim herşey bir bütün olarak beni buldu çünkü ; evren sınırsızdır . Siz sadece sahip olduğunuz istediğiniz o şeylerin sizin hakkınız olduğunuzu hakk ettiğini düşünmeniz yeter . Sır kitabına hayran kaldım The Secret - Sır bu yüzden hemen ardından yazarın diğer kitaplarını da aldım . The Magic ve The Secret Hayatımı Nasıl Değiştirdi bunlarda harika ötesi . The Magic kitabını anlatacak olursam "Minnet " duygusunu anlatıyor evrende bizi mutlu eden sahip olduğumuz en basit şey için teşekkür etmeyi öğretiyor . Çoğu zaman hepimiz minnetar olduğumuzu düşünürüz ancak oturup sesli bir şekilde teşekkür etmeyiz bu kitap size onu öğretecek tüm kalbinizle ve hatta tüm organlarınızla teşekkür edeceksiniz . Teşekkür ettikçe evren size daha fazlasını verecek . Her minnet için üç defa sesli şekilde derin nefesler alıp verecek teşekkür edilir . Üç defa olmasının sebebi biraz numerolojiye dayanıyor sayıların gücüyle alakalı aslında ve üç sayısı tamamalayıcı enerjide . Yani bir kadın bir erkek bir araya geldiğinde bir çocuk meydana gelir bir sonuç çıkar ve tamamlanma enerjisi oluşur . Bu şekilde evrenin bir sonuç olarak size daha çok vereceğini vurgular . Kitap 28 günlük bir rutinden oluşuyor . İlk günden başlayarak o gün veya daha öncesinden sahip olduğun herşeyi düşünerek 10 madde oluşturulup her madde için kalpten ama sesli bir şekilde teşekkür edilir . Aynı zamanda gün sonunda en çok teşekkür hak eden madde sihir taşı dediğimiz belirlediğiniz bir obje (ben ay taşı kullanıyorum ) gece uyumadan önce elinize alarak üç defa teşekkür ederek uyunur . Sonraki gün başlar sabah yine 10 maddeyle başlar yeni 10 maddelik ve her madde için 3 kez teşekkür edilir bu şekilde 28 güne kadar gidilecektir . Geceden hazırlayıp sonraki gün sabah yapılır derin 5 sn lik nefesler alınarak gece uyumadan o gün olan ve sizi en çok mutlu eden şey veya 10 madde içerisinden birin alıp gece uyumadsn Sihir taşı uygulamasıyla teşekkür ediyorsunuz ve uyuyorsunuz. Teşekkür ettiğiniz şeyler gerçekleşmiş somut veya soyut şeyler olabilir . Suya sahip olmak su içebilmek temiz hava solumaktan iş sahibi olmaktan veya araba kullanabilmeye kadar herşey veya insanlara hayır demeyi öğrenmiş olmak ya da kararlarınızı kendiniz alıyor olmaktan o gün anneninizin size en sevdiği yemeği yapmasına kadar herşey olabilir . Kitapta bununla alakalı size fikir veriyor yardımcı oluyor . Belli bir günden sonra bu kez olmasını istediğiniz şeyler olmuş gibi teşekkür etmeye başlıyorsunuz ve hissetmeye çalışıyorsunuz bu şekilde aynı zamanda o şeyi gerçekleştirmeye de adım adım yaklaşmaya başlıyorsunuz . Bununla alakalı bir kaç uygulama var çek hazırlama onu bir yere asmak ya da anne olmak isteyen bir kadını sanki şuan olmuş gibi hisseddip teşekkür etmesi ve sürekli etrafta bebeklere odaklanması odasına bebek resimleri vs asması gibi gibi. Ben çok sevdim ve erinmedim uygulamayı yaptım henüz 27. gündeyim ama çoktan alışkanlık oldu bile sesli bir şekilde teşekkür edip minnettar olmak . Bu şekilde olumsuzluklar yerine olumlu şeylere odaklanıdığımı fark ettim . The Magic
The MagicRhonda Byrne · Artemis Yayınları · 2014355 okunma
1.475 Gösterim
ENC
Neden mi ? Minnet duymadığınızda yaydığınız bütün hisler ve düşünceler olumsuzdur da ondan . Size ancak istemedikleriniz daha da fazlasını getirebilirler .
ENC
Şunu iyi bilmelisiniz ki , bir şeyi istediğiniz anda o sizin olur . Ona şimdiden sahipmiş gibi davranmalı , konuşmalı ve düşünmelisiniz. Gerçekten inanmak budur.