Evinizde uyurken uzaylılar tarafından kaçırılsanız ne olur?
Hani deriz ya bir uzaylıların kaçırmadığı kaldı diye. Bu sefer onlar da kaçırıyor! Jade, Dünyadaki hayatından anısızn alınıp bilmediği bir gezene kaçırılıyor. Clecanian olarak bilinen bir gezegene atılan ve Clecanialı olarak bilinen kurtarıcıları sayesinde evine döneceğini düşünmesine rağmen işler hiçte öyle gitmez. Jade kendini 1 sene bu gezegende kalmak zorundan bulur ve paralı bir askerle yaşamak zorunda kalır.
Erkeklerin özel eğitimden geçtiği, kadınların da onları planlayıp kendilerine koca seçtiği bir dünya düşünün. Bu kitapta bahsedilen gezegen tam olarak orasıydı. Theo, o gezegende yaşayam huysuz uzaylı, Jade ise o gezegene kaçırılan bir insan. Zorunlu bir yakınlık ve eğlenceli bir aşk.
Kitabı daha nasıl tanımlarım emin değilim. Ben keyifle okudum. Theo'ya bayıldım en başta. Şapşal ama eğlenceli halleri çok iyiydi. Bir uzaylıyı da sevmedim dedirtmedi.
Eğlenceli, dozunda ve ateşli sahneleriyle sıkmayan bir kitaptı. Kafa dağıtmak için okunur. İlerde tekrar okuyacağım bir kitap oldu benim de.